Terrengløpskarusellen 1

Publisert: torsdag 7. april 2016

Terrengløpskarusellen 1

Onsdag ettermiddag gikk det første løpet i årets Terrengløpskarusell av stabelen i Haraldsvang, og det betyr at utendørssesongen 2016 for alvor er i gang. Våren er i anmarsj, men værutsiktene ga bud om at det kunne bli en våt opplevelse, og vi velger å tro at mange derfor var litt avventende med påmeldingen. Da startskuddet gikk hadde 151 store og små løpere meldt seg på, men det er plass til flere.

For første gang i Terrengløpskarusellens mangeårige historie prøvde vi denne gang vårt elektroniske tidtakingssystem, og det fungerte veldig bra. På baksiden av startnummeret til alle løperne er det festet en tidtakerbrikke som kommuniserer med antennene på målstreken og registrerer slutt-tiden. Alle som startet ble registrert i mål, og det er en god indikasjon på at systemet fungerte – også med vårt lokale oppsett. Da skjønner de fleste at startnummeret er viktig å ha på seg, og vi må derfor understreke at ALLE som fikk tildelt startnummeret i går ha på seg DET SAMME STARTNUMMERET TIL DE NESTE TO LØPENE.

Vi må også nevne at løpene og resultatene kan følges live fra arena (Haraldsvang) f.eks. via mobil. Umiddelbart etter målpassering vil resultatene være tilgjengelige på sidene til EQ Timing og følgende link.

Resultater fra det 1. løpet i årets karusell.

Tidsskjema løp 2 onsdag 13. april.

For de som ikke kom så langt at de fikk meldt seg på til det første løpet anbefaler vi Terrengløpskarusellen som en fin variasjon til for eksempel intervalltrening. Påmelding til neste løp, som går 13. april, kan gjøres helt frem til kl. 15:00 onsdag 13. april.