Terrengløpskarusell 3

Publisert: torsdag 21. april 2016

Terrengløpskarusell 3

Så var årets utgave av Terrengløpskarusellen vel i havn og det ble registrert mange gode løp og flotte prestasjoner i løpet av onsdag ettermiddag. For de som liker statistikk og sammenligning med tidligere løp, ble det satt to nye løyperekorder også under det siste løpet, noe som tyder på at kvaliteten på løperne er god.
Løyperekordene var det igjen Hanna Sørensen i J14 og Vilde Våge Henriksen i J16 som stod for da de forbedret sin ukes gamle bestenotering med h.h.v. 3 og 1 sek. De nye løyperekordene lyder på 2,38 i klasse J14 og  2,34 i J16. Vi må heller ikke glemme Trond Olav Halvorsen i G13 som med tiden 2,35 tangerte løyperekorden i sin klasse. Svært gode tider som ville tålt godt sammenligning med tilsvarende årsklasser i landet.
Det mest gledelige er likevel å se at mange har fine tidsmessige forbedringer i forhold til de to foregående løpene, noe som skulle gi inspirasjon til å trene videre for ytterligere fremgang.

Avslutningen i storsalen i DeepOcean Arena med pizza og premieutdeling er kanskje høydepunktet for mange av de minste og det er stor stas når løperne får sin velfortjente premie etter to eller tre harde løp i de fine løypene i Haraldsvang. Selv om avslutningsdagen er den mest hektiske og kaotiske for arrangørene, så håper vi at både løperne og foreledre/foresatte setter pris på denne avslutningen.

Totalt kom vi opp i 181 løpere i årets Terrengløpskarusell, og det er litt færre enn vi hadde i 2015.

Resultatliste for løp 3 i årets Terrengløpskarusell.

Fullstendig resultatliste med poengberegning.

Oppdaterte løyperekorder pr. 20.04.2015.