Terrengløpskarusell og Mailekene

Publisert: onsdag 16. mars 2016

Terrengløpskarusell og Mailekene

Våren er i anmarsj og selv om vi ikke har passert påske i kalenderen, vet vi at nå går det fort mot terrengløps – og utendørssesong. Terrengløpskarusellen er det første som skjer, og onsdag 6. april braker det løs med det 1. løpet i Haraldsvang naturpark. Så går det slag i slag de to påfølgende onsdagene med avslutning og premieutdeling onsdag 20. april i storsalen i DeepOcean Arena.
Påmeldingen skjer denne gangen direkte inn i tidtakersystemet, og link til påmeldingen finnes her.
For mer informasjon om løpene viser vi til innbydelsen til årets Terrengløpskarusell.

Hittil har 144 løper meldt seg på til det 1. løpet i Terrengløpskarusellen i ettermiddag.
Tidsskjema løp 1 onsdag 6. april.

Resultater til 1. løp i Terrengløpskarusellen 2016.

Tidsskjema løp 2 onsdag 13. april.

Mailekene er flyttet frem en helg og avvikles lørdag 21. og søndag 22. mai. Det er en stund til, men innbydelse er sendt ut og påmelding er åpnet. Stevnet er det største vi har i 2016, og vi trenger mange frivillige til ulike gjøremål. Det er viktig at ALLE stiller opp og hjelper til og at dere er positivt innstilt til medlemmene i komiteen når de tar kontakt og ber om hjelp.

Link til påmelding til Mailekene 2016

.