Kretsstarterkurs – ny dato

Publisert: fredag 15. januar 2016

Kretsstarterkurs – ny dato

Stormen Tor satte en effektiv stopper for kretsstarterkurset som skulle vært arrangert 30. januar 2016. Nå blir kurset flyttet til lørdag 27. februar, og de som var påmeldt til det avlyste kurset har fått melding om dette. Dersom flere har lyst til å melde seg på starterkurset, så er det anledning til det ved å sende en e-post til kretskontoret: signe.emilsen@friidrett.no

Det er Rogaland Friidrettskrets som arrangerer og Victor Øvregaard fra IL Skjalg som tar seg av både teori og praksis. Kurset er åpent for de som ønsker å bli startere innen friidrett, og det er hittil 4 påmeldte til kurset..

Kurset starter opp kl. 12:00 med et par timer teori. Etterpå blir det praktisering av det en har lært, når kurset avsluttes med startpistol og starter inne i DeepOcean Arena. Vi regner med kurset er avsluttet til rundt kl. 17:00, men dette avhenger litt av hvor mange som melder seg på.

Velkommen til DeepOcean Arena og starterkurs i friidrett.