Kurs i tidtaking

Publisert: mandag 2. november 2015

Kurs i tidtaking

Mandag 2. november ønsker vi alle i klubben, som er interessert i tidtaking og resultatservice for terreng-/mosjonsløp, hjertelig velkommen til kurs.

De fem siste årene har vi samarbeidet med Emit/EQ Timing om tidtaking på Djupadalten. Vi har leid utstyr og tidtakere fra selskapet, og har vært svært godt fornøyd med produktet og den servicen vi har fått. Det spørsmålet som da dukker opp er naturligvis; hvorfor kan vi ikke benytte det samme systemet for tidtaking til andre løp i klubben? Konkret har vi da tenkt på f.eks.Terrengløpskarusellen og Haugesunds Avis halvmaraton. Dette er løp med mange færre deltakere enn i Djupadalten, og vi kan ikke leie utstyr og tidtakere slik som til Djupadalten. Derfor har vi etter hvert bestemt oss for å ta et steg videre, kjøpe en tidtakingsboks og lære oss opp til selv å stå for tidtaking og resultatservice på våre egne løp. Dette er bakgrunnen for kurset i kveld, hvor vi får besøk av Per Arne Jakobsen fra

TimingLogo som vil undervise og ta oss gjennom ulike sider ved Qhrono Track (QT) tidtakingssystem, fra oppsett/registrering av arrangementet via påmelding og gjennomføring til resultatlister. Sykkelklubben  CK Haugaland har også gått til innkjøp av tilsvarende tidtakingsenhet/system som oss, og vi kommer til å samarbeide med dem om gjensidig lån av utstyr til avvikling av løp og ritt. På kurset blir også noen av disse med.

Har du lyst til å være med på denne biten av et arrangement, så vil kveldens kurs være en fin anledning til å få opplæring i det tidtakingssystemet som kommer til å være en viktig del av våre løps- arrangement i fremtiden.

Kurset starter kl. 18:00 mandag 2. november i klasserommet i DeepOcean Arena, og vi regner med at spørsmålene er mange og at timene kommer til å gå fort, så vi antar at det vil vare til 22:00.