Oppfriskingskurs for dommere NY DATO!!

Publisert: mandag 20. april 2015

Oppfriskingskurs for dommere NY DATO!!

Våren er i full gang, og mange yre friidrettsutøvere ligger – bokstavelig talt – i startblokkene, og er klare for en ny og spennende utendørssesong. Nå skal vinterens mange treningstimer få utløp i gode konkurranser, og mange gleder seg til det første stevnet. Blir resultatene som forventet??

Trening og forberedelser er viktig for de som konkurrere, men det er også viktig at de mange som skal  være med på stevnene som dommere. De trenger også god informasjon og påfyll av egne kunnskaper, før de skal gi seg i kast med en ny sesong. Denne sesongen blir ekstra viktig, siden vi står som arrangør av NM i månedsskiftet juli/august, men før det skal vi avvikle de tradisjonsrike Mailekene i pinsehelgen.

For påfyll av ny og oppfrisking av tidligere kunnskaper, vil vi derfor ha et oppfriskingskurs for alle friidrettsdommere i vårt område tirsdag 19. mai 2015 kl. 18:30.

Vel møtt til en hyggelig kveld med gamle kjente i DeepOcean Arena!