Tapper innsats i EM av Urige

Publisert: søndag 17. august 2014

Tapper innsats i EM av Urige

Foto: Bjørn Johannessen, Kondis.no

 

Tøft for Urige i EM

Urige Buta var optimist før start selv om han hadde slitt med ei stiv hofte på forhånd. Urige løp offensivt fra start, og etter 18 km var han med i tetgruppa som jaktet på den polske utbryteren Marcin Chabowski . Ved 25 km måtte Urige slippe tetgruppa. Sete-/lyskeskaden gjorde at han stanset og tøyde tre ganger, men etter 32 km var det så vondt at han dessverre måtte gi seg.

Daniele Meucci fra Italia vant søndagens maraton på tiden 2.11.08.

Urige viser ved å passere halvmaraton på 1.05,34 at han er en løper av internasjonal klasse. HIL er veldig glade for at Urige er ved godt mot etter løpet og sier at løpskarrieren ikke er over her. EM har vært et stort mål for Urige i flere år. HIL vet at han har lagt ned veldig mye hardt arbeid mot dette løpet. Vi ønsker Urige lykke til videre og håper hofteskaden leges fort!

Buta_EM_2

Foto: Bjørn Johannessen, Kondis.no