Elisabeth Angell Bergh uttatt til jr-VM

Publisert: fredag 11. juli 2014

Elisabeth Angell Bergh uttatt til jr-VM

Så er det endelig bekreftet: Elisabeth Angell Bergh er uttatt og skal løpe 1500M for Norge under jr-VM i USA senere i juli.

Mesterskapet avvikles i Eugene, Oregon i USA i perioden 22. – 27. juli, men alt lørdag 12. juli samles den norske troppen i Oslo før turen går videre til pre-camp i Portland, USA dagen etter.  Dette er en spennende tropp som gjenspeiler den positive utviklingen og trenden norsk friidrett har hatt de siste årene. Her er flere medaljekandidater og kanskje ser vi konturene av en ny gullalder? Uttaket og hele den norske troppen ser du her:

Haugesund IL ønsker hele den norske troppen – og Elisabeth især – lykke til med forberedelser og gjennomføring av mesterskapet. Vi følger med hjemmefra og håper på flotte friidrettsopplevelser!