Tinestafetten 2014

Publisert: torsdag 15. mai 2014

Årets Tinestafett gikk av stabelen på Haugesund Friidrettsstadion i dag. 70 lag var påmeldt til årets stafett, men med noen forfall i siste liten, viser den offisielle resultatlisten at 61 lag fullførte.

Blant lagene i 6. klasse var det 1. laget til Mykje skole som var raskest med 4,26 knapt foran lag 2 fra Gard skole med 4,28. 3. plassen gikk til lag 1 fra Førre skole med tiden 4,38.

På Mykje skole sitt lag løp følgende:

 1. Sean Callaghan
 2. Viktoria Lewinsen
 3. Joakim Østrem
 4. Hannah Alsaker
 5. Daniel Phillips
 6. Sandra Simonsen
 7. Hanna Sørensen
 8. Kristian Knutsen

I 7. klasse falt avgjørelsen i det 3. og siste heatet der vi fikk dagens beste tider, og her var det de 8 elevene fra Førre skole som løp raskest og fikk notert tiden 4,13. Austrheim skole lag 1 tok en fin 2. plass kun 3 sek. bak og lag 1 fra Mykje skole kapret 3. plassen og løp inn til tiden 4,20.

Førre skole lag 1 bestod av:

 1. Gustav Wee
 2. Maria Sjøwall
 3. Mario Elias Johnsen Noriega
 4. Vilde Midtgård
 5. Torbjørn Log Persson
 6. Ava Skrunes
 7. Tiril Herland
 8. Morten Andersen Sørensen

Blant ungdomsskoleelevene var det dessverre en del forfall, og det resulterte i at Tysværvåg barne og ungdomsskole var det eneste laget som stilte til start. Dermed fikk de en enkel oppgave med å sikre seg seieren i den eldste klassen, men de klarte likevel å holde størst fart gjennom de 8 etappene og løp inn til dagens beste tid på 4,12 i hard kamp med de beste lagene fra 7. trinnet.

For Tysværvåg barne og ungdomsskole løp disse 8 elevene:

 1. Christoffer Rasmussen
 2. Sander Susort
 3. Malene Sørenes
 4. Johan Sørenes
 5. Mikal Baug
 6. Sindre Bakken
 7. Solveig Egge
 8. John Andreas Sharp

Fullstendig resultatliste fra dagens stafett finner dere her.

Vi benytter også anledningen å takke for strålende innsats og flott oppførsel under arrangementet fra alle skoler/lag og ønsker velkommen tilbake ved neste skolearrangement i HIL regi.