Mailekene 2014

Publisert: onsdag 28. mai 2014

Mailekene 2014

Mailekene 2014 er vel i havn, og vi sitter tilbake med gode inntrykk og opplevelser. Nytt stadion er alltid en utfordring, både for utøvere og arrangører, men alt i alt gikk avviklingen for seg i rolige former og med en lun og fin atmosfære. Etter hvert som timene gikk, «satte» stevnet seg.

Mange dugnadstimer er lagt ned, både før, under og etter stevnet, og mange kjente nok godt på kroppen at dette er «øvelser» vi ikke holder på med hver dag. Dessuten blir tretthetsfølelsen overdøvet av den gode opplevelsen det er å ha lykkes med noe sammen som klubb. Når alle tar i et tak og bidrar med den oppgaven de har fått, blir resultatet godt og samholdet i klubben styrkes. La bildet av disse stafett-guttene være symbolet på en klubb som står sammen mot felles mål.

Takk til komiteen for godt og utrettelig arbeid, men først og fremst TUSEN TAKK til alle som var med på avviklingen av Mailekene 2014.