Haugesunds Avis Halvmaraton 2014 – resultater

Publisert: lørdag 31. mai 2014

Haugesunds Avis Halvmaraton 2014 – resultater

Den 32. utgaven av Haugesunds Avis Halvmaraton ble lørdag avviklet i flotte omgivelser i og rundt Haraldsvang. 250 påmeldte løpere er en fin stigning fra fjorårets 210 påmeldte. Løperne fikk en fin opplevelse i det flotte været og nordavinden var ikke så sjenerende som en skulle tro på forhånd – snarere tvert i mot. På sykkel- og gangstien langs Skeisvatnet hadde løperne like mye fordel av vinden i ryggen, og skogen i Haraldsvang ble et fint ly mot de verste vindkastene.

Herreklassen ble en jevn dyst mellom Irek Korfini, Haugesund Triatlon Klubb og Håvard Austevoll, Kalandseid IL. Korfini ledet på de tre første rundene, men en sterk sisterunde av Austevoll ble avgjørende, og i mål var han 11 sek. foran Korfini. Øyvind Aksland fra Stegaberg IL løp inn til en fin 3. plass slått med 1.14 min. av vinneren. I herreklassen fullførte 189 løpere.

I dameklassen var seiersmarginen mye klarere. Ann Kristin Mosbron, Stavanger Friidrettsklubb var suveren, og med slutt-tiden 1.24.59 var hun 7.35 foran Miriam Berg Hovda, Haugesund Triatlon Klubb. Tredjeplassen, av 50 fullførende damer, gikk til Kirsti Sønstabø, Stavanger Friidrettsklubb, som var ytterligere 1,03 min. bak vinneren.

Fullstendige resultatlister finner du her:

Arrangøren vil gjerne takke publikum – som tålmodig ventet på sine respektive – for at de bidro til en fin ramme rundt arrangementet og gjorde årets utgave av Haugesunds Avis Halvmaraton til en flott opplevelse for løperne. Vi vil også rette en stor takk til funksjonærene som stod på og hjalp til før, under og etter løpet.

Og vi ønsker alle løperne hjertelig velkommen tilbake neste år!