Friidrettsskolen 2014

Publisert: fredag 2. mai 2014

Friidrettsskolen 2014

Vi er så heldige at vi har initiativrike og engasjerte ungdommer i klubben vår, og tre av disse har tatt på seg og arrangere Friidrettsskole i tidsrommet 23. – 26. juni 2014.

Amalie Grannes, Elisabeth Harris-Christensen og Karoline Wangensteen Egge deltar alle på Norges Friidrettsforbunds prosjekt Ung:leder. Denne «utdanningen» tar sikte på å gi deltakerne en godt innblikk i hva det vil si å drive en friidrettsklubb – både gjennom arrangement og daglig drift. Alle skal gjennomføre et prosjekt som går på gjennomføring av et arrangement, og jentene våre har valgt Friidrettsskolen som sitt prosjekt.

De skal ta for seg hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring og etterarbeid, og en viktig del av arbeidet er å spre informasjon om tiltaket. De har laget en fin invitasjon Friidrettskolen 2014  og i den finner dere all informasjon som trengs til å melde seg på. En bedre måte å starte sommerferien på kan vi vanskelig tenke oss, så da er det bare og melde seg på til Friidrettsskolen 2014.

Klubben er veldig glad for dette initiativet, og vi ønsker de tre jentene – og deres medhjelpere – lykke til med gjennomføringen av Friidrettsskolen 2014.