Dommer- og funksjonærkurs i friidrett

Publisert: tirsdag 29. oktober 2013

Dommer- og funksjonærkurs i friidrett

Vil du lærer mere om friidrett og kunne være funksjonær/dommer?

HIL arrangerer funksjonær/dommerkurs:

Torsdag 21. november kl. 1800 i DeepOcean Arena.

Haugesund Idrettslag har i mange år blitt sett på som en solid og dyktig arrangør av friidrettsstevner. Dersom vi fortsatt skal arrangere lokale og nasjonale stevner på Haugesund friidrettsstadion og i DeepOcean Arena er vi nødt til å utdanne flere dommere/funksjonærer.

Kurset gir kompetanse for både kretsdommer og forbundsdommer og er midt i blinken for foreldre, trenere og aktive som ønsker å lære mer om friidrettens regler og som også kunne tenke seg å være funksjonær/friidrettsdommer.

Kurset er gratis inklusive kursmateriell og ment for alle over 15 år. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper om friidrett. Det går over 3 kvelder og deltakerne blir enige når det passer å ta de 2 siste kveldene.

Påmelding til Arne Simonsen e-mail: arne-sim@online.no eventuelt mobilnummer 900 590 52 så snart som mulig.

Link til invitasjon.