Treninger rekrutter høsten 2021

Publisert: søndag 15. august 2021

Treninger rekrutter høsten 2021

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til treninger i høst!

Plan rekruttreninger høst 2021

 

Plan for ungdom og voksne høsten 2021

 

Treningene starter tirsdag 17.august kl. 18.00 i Haraldsvang. Nye medlemmer blir med på fellestreningene fra første gang – og får opplæring underveis. Vi anbefaler at barn i alderen 2-4. klasse har følge av en voksen.

I høst vil vi legge noen av treningene samme sted som Klubbkarusellen. Det vil si at vi bytter litt på oppmøtesteder. Disse tirsdagene vil vi starte med en felles lek, før alle løper ei kort løype i Klubbkarusellen.

Tirsdager med vanlig trening møtes vi i Haraldsvang eller ved Stemmen/O-hytta i Djupadalen.

For spørsmål: kontakt Erik Vie. mobil 99 31 65 03, e-post. erik.vie@gmail.com