Aktiviteter uke 16

Publisert: mandag 18. april 2022

Aktiviteter uke 16

Haugesund IL Orientering


Aktiviteter uke 16

Til helgen er det lokal løpshest. KM sprint i Ølen på lørda. Påmeldingsfrist tirsdag kl 22. Søndag er det Kristornløpet på Stord. Alle som vil kan delta, vi oppfordrer særlig de i alderen 11-18 år om å melde seg på. Les mer om løpene lengre ned i teksten.

Terminliste-tirsdagsløp (Oppdatert 03.04)

Terminliste alle løp (Oversikt over alle løp, inkludert bedriftsløp og helgeløp)

Tirsdag

  • Sesongens andre klubbløp! Sara og Selma inviterer alle til løp fra Solandsbakkane akebakke. Rekrutter og ungdommer kan møte i Haraldsvang kl 18 for felles oppvarming bort. Parkering: Haraldsvang/Idrettsparken, alternativt ved Solandsbakkane barnehage.
  • Meld deg gjerne på i eventor på forhånd, dette letter arbeidet for resultatfører.

Torsdag

  • Bedriftsløp:Torsdag 21/4 kl. 17:00. Oppmøte/parkering ved gamle Vandaskog Skole, Gullvegen 797.
  • Haugesund IL Orienterings medlemmer kan løpe i Aktiv-klassen. Kort-løypa (ca 2km) er C-nivå (lett), mens Normal-løypa (ca 3km) er B-nivå (middels vanskelig). Passer bra som trening for ungdommer og voksne.
  • Alle må gjøre 1. gangs registrering på nettsiden til Bedriftsidretten før en deltar: Utøverregistrering

Lørdag

KM sprint og sprintstafett i Ølen, arr. Vindafjord orienteringslag. https://eventor.orientering.no/Events/Show/16163

Påmeldingsfrist sprint individuelt settes internt til tirsdag 19.april. kl. 22.00, slik at klubben kan melde inn antall stafettlag. Vi håper på god oppslutning til løpet, siden det er lokalt i Nord-Rogaland og kort vei! Vi satser på felles kjøring – det bli mulig å sitte på for de som ikke kommer seg inn på egen hånd. Informasjon om felles reising blir lagt ut på hjemmeside og fb fredag 22. april.

Søndag

Kristornløpet på Stord, arr. Stord orientering: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15705
Et tradisjonsrikt løp, der HIL har stilt med mange deltagere i alle år. Påmeldingsfrist onsdag 20. april kl. 22.00.

Vi oppfordrer særlig alle i alderen 11-18 år å delta. Nye foreldre kan gjerne medle seg på i C-løyper. Å delta på o-løp er en fin mulighet til å bli kjent med o-sporten – det er sosialt, og det er kjekt å konkurrere!

Hva skjer fremover?


Info om alt som skjer i Haugesund IL Orientering: haugesundil.no/orientering

ukjent.png