TRENINGER OG OPPLÆRING I ORIENTERING

Publisert: søndag 18. august 2019

TRENINGER OG OPPLÆRING I ORIENTERING

HIL ORIENTERING – TRENINGER FRA 7 ÅR og oppover

TRENINGSPLAN-Høst-2019:

Vi ønsker deg velkommen til HIL Orientering! Vi har et godt tilbud til deg som synes orientering kan være en kjekk og spennende idrett. Vi har et tilpasset treningsopplegg for ulike aldre og ferdighetsnivå. Orientering er en av de få idrettene der de voksne også kan være med på barnas aktivitet. og de fleste blir «bitt av basillen». Vi har derfor et inkluderende voksenmiljø, der det er helt greit å bli med på treningene. På treningene lærer vi barna (og voksne) å lese et kart, og orientere seg etter kartet. Vi har korte løyper i starten og utvider lengden når barna mestrer kartlesingen. I tillegg er deler av treningene, særlig for de yngste, lekbasert. I november-mars trener vi inne i Deep Ocean Arena.

For høsten starter vi opp treninger for nye og gamle medlemmer tirsdag 27. august kl. 18 i Haraldsvang. Oppmøte ved Paviljongen. Treningene passer for alle barn fra 7-12 år. Da får du som ny en første innføring og du er klar for å være med på ukentlig treninger og løp tirsdager kl. 18.

Har du spørsmål? tT kontakt med trener Erik Utne Vie, mobil 99 31 65 03. ​​