KM og ROOTS-helg Egersund og Sandnes 29.-30. aug

Publisert: torsdag 13. august 2015

KM og ROOTS-helg Egersund og Sandnes 29.-30. aug

Blir det nye medaljer til noen av disse blide ungdommene ?

Lørdag den 29. august er det KM Sprint i Egersund, og søndag 30. august er det KM Stafett i Sandnes. Se innbydelsen her: Innbydelse KM sprint , Innbydelse KM stafett

Vi satser på å stille mannsterke her, og stafett er alltid gøy. Samme helg er det ROOTS -helg, og ungdommene overnatter der. Vi har også reservert noen rom på Hotell Sverre i Sandnes til kr ca 300 pr. person. Påmelding til ROOTS: http://eventor.orientering.no/Events/Show/5958

Meld dere på sprinten selv når påmeldingen åpnes i Eventor. For påmelding til stafetten og til hotell-overnatting går dere inn på Eventor klubbaktiviteter og melder dere på her, så setter jeg opp lagene og melder på. Påmeldingsfrist stafett og evt. hotell er fredag 21. aug.

Ivar