Skeisdalten

Publisert: Lørdag 20. oktober 2018 kl. 14:30

Lørdag 20. oktober er det igjen klart for høstens store mosjonsløp på Haugalandet.

Nå er vi kommet så langt at vi kan se værutsiktene fremover, og det ser ut til å bli helt greit vær. Oppholdsvær og 11-12 grader er ideelt løpsvær!
Påmeldingene strømmer også inn, og torsdag formiddag ligger vi helt i rute sammenlignet med fjoråret da arrangementet hadde 1261 påmeldte. Påmeldingen er åpen helt frem til lørdag kl. 14:30, men vi har dessverre ikke kapasitet til å hjelpe så mange med å melde seg på. Vi anbefaler at hver og en melder seg på i ro og mak hjemme og kun stikker innom 2. etasje i DeepOcean Arena for å hente startnummeret. Da får vi avviklet køene på en fornuftig måte – til alles tilfredshet..

Program for årets Djupadalt med bl.a. beskrivelse av løypene og annet interessant stoff.

Nytt av året er at det blir en endring i premieringen, slik at alle som gjennomfører får en nykomponert og flott deltakermedalje hvert år. Dermed er alle årspremiene en saga blott, men vi deler ut disse – så langt lageret rekker.

Den korteste løypa på 3,7 km. Skeisdalten har start kl. 14:30 i Håkonsvegen ved Haugesund Friidrettsstadion.

Påmelding til jubileumsløpet er åpnet, og da er det bare å forberede seg best mulig, huske og melde seg på og gjøre seg klar til startskuddet smeller lørdag 20. oktober kl. 14:30.

Lykke til med forberedelsene og hjertelig velkommen til årets Djupadalt.