Foredrag Ingrid Kristiansen

Publisert: Fredag 21. oktober 2016 kl. 18:30

Foredrag Ingrid Kristiansen

Fredag 21. oktober får vi besøk av en av de aller største kvinnelige løperne gjennom tidene – nemlig vår egen Ingrid Kristiansen. Hun skal i løpet av kvelden fortelle fra sin tid som aktiv løper, men også foredra om trening, intensitet, kosthold, klær/sko mv. I det hele tatt tror vi dette kan bli en svært interessant kveld for de mange som driver med løping her i distriktet.

På slutten av 80-tallet var Ingrid Kristiansen verdens ubestridte løper-dronning med hele 5 verdensrekorder på 5000m og 10000m, og hennes norske rekord på 10000 m (30.13.74) har nå stått i over 30 år.

Etter sin aktive karriere har Ingrid fortsatt som trener for større og mindre treningsgrupper, og hun har en svært aktiv hjemmeside og blogg: http://www.ingridkristiansen.com/blogg/
Hun er dessuten en svært ivrig deltaker i diskusjonen rundt trening og utvikling av idretten i Norge.

Fredagskvelden kan du for eksempel disponere slik: Hente startnummeret til løpet i DeepOcean Arena mellom kl. 14:00 – 18:00 og deretter være med på «vorspielet» til Djupadalten på Radisson Blu Hotell Haugesund (Ystadvegen 1) og foredraget til Ingrid. Hovedsponsor for Djupadalten Radisson Blu Haugesund står for lokaler, frukt og drikke og Ingrid for det faglige innholdet.

Inngansbilletten til foredraget er kr. 150,-. Vi tar imot betaling ved inngangen på Radisson Blu.

Pga. servering og størrelse på lokale ber vi om at forhåndspåmelding. De som har meldt seg på foredraget samtidig med påmelding til Djupadalten, har vi oversikt over. De andre, som kun ønsker å høre på Ingrid Kristiansen eller som ikke har meldt seg på foredraget ved påmelding til løpet, må vi be om melder seg på via skjema nedenfor.

Vi håper på stor respons og at mange løpeinteresserte kjenner sin besøkelsestid og møter opp på Radisson Blu hotellet i Ystadveien 1 denne kvelden. Å lytte til en av verdens aller beste kvinnelige langdistanse løpere gjennom alle tider bør gi inspirasjon og påfyll for noen og enhver.

Vel møtt!

 

Stolt sponsor for Djupadalten:

Radisson-Hau logo