Djupadalten

Publisert: Lørdag 25. oktober 2014 kl. 13:00

Djupadalten arrangeres i år lørdag 25. oktober. Komiteen er godt i gang med forberedelsene sine, og noen endringer blir det også dette året, om ikke så omfattende som i fjor. En av de viktigste endringene er at den korte Djupadalt-løypa på 6,8 km. blir erstattet med en nykomponert løype på 4,13 km. som ikke tar deg rundt Djupadalen. Den nye løypa har fått navnet Skeisdalten og starter i Håkonsvegen, går delvis inne i Haraldsvang og rundt Skeisvannet og har målgang inne i DeepOcean Arena. Løypekart finner du her.

Ellers blir starttidspunktene slik: Minidalten kl. 14:00, Skeisdalten (4 km) kl. 14:30 og Djupadalten 15:00. Det er lagt opp til oppvarming foran hver start (20-25 min. før start), og felles for alle løypene er målgang inne i DeepOcean Arena. Dette ble prøvd for første gang i 2013, og fungerte så bra at vi gjentar dette også i år. Med små forbedringer i logistikken, vil vi få bedre flyt og bedre oversikt i avviklingen.

Nytt av året er også at komiteen har bestemt seg for å øke startkontingenten med kr. 20,- i forhold til fjoråret, og at økningen i sin helhet går til Kreftforeningen. De ønsker på den måten å sette fokus på det gode arbeidet som Kreftforeningen gjør for alle som blir rammet av denne sykdommen. Vi håper dere ser positivt på dette tiltaket og støtten din påmelding bidrar til for Kreftforeningen.

Linken til on-line påmelding til årets Djupadalt er nå åpnet. Vi har satt søndag 19. oktober som siste ordinære påmeldingsfrist. De som har meldt seg på innen fredag 17. oktober har fått navnet sitt trykket på startnummeret. Etter ordinær påmeldingsfrist vil startkontingenten øke, og henstillingen fra oss er at dere ikke venter til siste slutt med påmeldingen. Jo flere som melder seg på innen fristen dess bedre arbeid kan vi få gjort i forkant av løpet med utdeling av startnummer og informasjon til løperne.

 

Vi ønsker lykke til med forberedelsene og velkommen til høstens store mosjonsløp!

Radisson-Hau logo

 

image001