Løpshelg 23-24. april: KM sprint og Kristtornløpet

Publisert: mandag 18. april 2022

Løpshelg 23-24. april: KM sprint og Kristtornløpet

Til helga arrangeres vårens første o-løp!
Lørdag 23.april: KM sprint og sprintstafett i Ølen, arr. Vindafjord orienteringslag. https://eventor.orientering.no/Events/Show/16163

Påmeldingsfrist sprint individuelt settes internt til tirsdag 19.april. kl. 22.00, slik at klubben kan melde inn antall stafettlag. Vi håper på god oppslutning til løpet, siden det er lokalt i Nord-Rogaland og kort vei! Vi satser på felles kjøring – det bli rmulig å sitte på for de som ikke kommer seg inn på egen hånd. Inofrmasjon om felels reising blir lagt ut på hjemmeside og fb fredag 22. april.

Søndag 24.pril: Kristornløpet på Stord, arr. Stord orientering: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15705
Et tradisjonsrikt løp, der HIL har stilt med mange deltagere i alle år. Påmeldingsfrist onsdag 20. april kl. 22.00.

Vi oppfordrer særlig alle i alderen 11-18 år å delta. Nye foreldre kan gjerne medle seg på i C-løyper. Å delta på o-løp er en fin mulighet til å bli kjent med o-sporten – det er sosialt, og det er kjekt å konkurrere!