Gave til HIL Orientering fra Trygve Seglem

Publisert: søndag 6. mars 2022

Gave til HIL Orientering fra Trygve Seglem

HIL Orientering var fredag med på Trygve Seglem sin store 71-års feiring i Festiviteten med konsert- og ballettoppvisning. I anledning feiringen delte han raust ut gaver til frivillige lag og foreninger. HIL orientering var en av fem heldige foreninger som fikk kr. 100 000,- hver i gave fra Trygve Seglem. Klubben fikk 100 000,- i gave fra ham i 2021 også.

Gaven betyr veldig mye for oss og er et godt bidrag til nedbetaling av lånet på den nye orienteringshytta i Djupadalen, samt en viktig støtte til breddeidretten og aktiviteter for barn og unge i klubben. Slike rause gaver gjør det mulig å tilby gode kart, aktiviteter og leirer for barn og unge i Haugesund og omegn.

HIL Orientering takker så mye for gaven og gir de beste ønsker for dagen og feiringen!