DJUPADALTEN 2021

Publisert: torsdag 30. september 2021

DJUPADALTEN 2021

Lørdag 23. oktober er dato for Djupadalten 2021, og dette året blir blir løpet arrangert for 43. gang. Hovedløpet Djupadalten er 9,3 km, og går bl.a. gjennom Djupadalen, et av byens mest besøkte turområde. Arrangementet inneholder også to andre løp, barneløpet Minidalten på ca. 700m. og Skeisdalten på ca 3,7 km. Start og målgang for alle tre løpene er Haugesund Friidrettsstadion.
Arrangementet har gjennom flere år vært et høydepunkt for distriktets mange løpelystne, og en begivenhet mange ønsker å få med seg.

Fjorårets arrangement var selvsagt preget av pandemien, med begrensninger på antall deltakere og oppdeling i flere startgrupper. Nå har vi forhåpentligvis lagt den tiden bak oss, og under årets løp er det ikke lenger noen begrensninger for hvor mange som kan delta. Arrangørklubben Haugesund IL er igjen klar til å ta imot mange løpshungrige, som ikke har fått deltatt i store mosjonsløp det siste halvannet året. 

Påmelding til årets løp.

Priser:
Frem til og med søndag 17. oktober er prisen kr. 200,- for aldersgruppen opp til 16 år og kr. 250,- for 17 år og eldre. Dette gjelder både Djupadalten og Skeisdalten.
Siste uken – fra mandag 18. oktober og frem til løpsdagen øker påmeldingsavgiften med kr. 100,- for alle aldersgrupper.

Minidalten har samme pris hele perioden, nemlig kr. 100,-.

Som tidligere år er Djupadalten godkjent som Kvalitetsløp av Kondis

 

Vi ønsker alle tidligere deltakere hjertelig velkommen tilbake og fremtidige deltakere lykke til med forberedelsene til årets løp.

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IDRETTSLAG: