Orientering – Kart i skole og fritid

Publisert: mandag 26. april 2021

Orientering – Kart i skole og fritid

Haugesund IL Orientering har det siste året deltatt i prosjektet «Orientering – Kart i skole og fritid» i regi av Norges Orienteringsforbund og Sparebankstiftelsen DNB. Målet med prosjektet er: «At barn og unge over hele Norge er fysisk aktive i sitt nærområde og lærer seg å bruke kart gjennom lekbetonte aktiviteter i skole- og fritiden.» I den forbindelse har vi i Haugesund IL Orientering hatt fokus på noen skoler i vårt nærområde. I dag fikk rektor  John Geir Knutsen ved Norheim skole overrakt skolegårdskart, samt O-skole-sekken som inneholder forslag og utstyr til orienteringsleker, spill, kartegnstafett, postskjermer og faste postmarkeringer.

Kartet ligger tilgjengelig i skoleorientering.no, og denne filmen viser hvordan den nye nettsida fungerer.