NM i sprintorientering

Publisert: fredag 25. september 2020

NM i sprintorientering

Den norske orienteringseliten samles i sentrum av Haugesund!
HIL Orientering arrangerer NM i sprintorientering i sentrum av Haugesund 25-27. september 2020. Arena og målgang er Rådhusplassen. For første gang i historien arrangeres NM sprint over 3 dager, med Knockoutsprint som en helt ny øvelse. Her inngår prolog, semifinale og finale.

Løpene vil foregå i hele Haugesund sentrum fra fredag morgen til søndag formiddag. Arrangementet vil sette sitt preg på byen, og alle som er ute og går denne helgen nok se løperne passere i høy fart, fokusert på å finne neste post raskest mulig.

HIL orientering har i anledning NM laget et helt nytt orienteringskart over byen (området som er sperret –se kart). Klubben har investert 300 000 i dette nye kartet (det er vårt idrettsanlegg) med god støtte fra gavefondet til Haugesund sparebank.

Løpene kan følges live. Du finner alle lenker her: https://nmsprint2020.no/liveresultater/