Turorientering 2020

Publisert: søndag 22. mars 2020

Turorientering 2020

Benytt våren og påsken til å jakte tur-o poster i by- og skogsområder!

HIL Orientering sin turorientering starter mandag 23. mars. Mappene vil være tilgjengelig for salg i kiosken ved Coop Obs Amanda, samt på Intersport i Haugesund. For å unngå kontantbetaling vil det være mulig å betale med VIPPS – HIL Orientering 91102.

For å unngå tur i butikk, kan enkeltturer og mappe med alle 4 kart lastes ned på https://turorientering.no/haugesund/

Turorientering er et aktivitetstilbud som både er helsefremmende og smittevernvennlig. Nå er vi i en ekstremsituasjon i Norge og verden, med begrensninger i både handle- og bevegelsfriheten.Men samtidig sier Folkehelseinstituttet at fysisk aktivitet er bra for helsa, og anbefaler alle å være i aktivitet innenfor de rammer som er satt av smittevernhensyn. Da er turorienteringen, som tilbys av de fleste o-klubber rundt om i landet et fint tilbud. Landets turorienteringsarrangører forbereder nå rekordtidlig start av sine by- og skogstilbud.

Her kan du – alene eller sammen med familien fritt velge kart med et antall poster – etter egen dagsform, eget tempo, vær og motivasjon. Turorientering gir stor glede uansett når du velger å gå.

Du finner all informasjon om arrangører og tilbud her: www.turorientering.no. Det er gratis å registrere deg inn. Det finnes gratis kart med poster de kaller vi «Grønne turer». Andre kart eller turpakke kan kjøpes på nett eller ved et utsalgsted. Men husk at ved utøvelse av aktiviteten SKAL myndighetenes pålegg om smittevern overholdes.