Treninger uke 5

Publisert: lørdag 25. januar 2020

Treninger uke 5

Haugesund IL Orienterings treninger uke 5:

•Tirsdag er det basistrening fra/i DeepOcean Arena kl 18. Rekruttene (2.- 5.kl) trener inne hele økta, mens ungdom/voksne starter med løpetur ute. Pizza og quiz etter treningen!

•Onsdag er det o-teknisk trening fra Grutlekleiva på Bleikemyr. Kl 18. Ingrid Eggen har forberedt ei super økt for oss i området rundt Tjelltjønn. Husk hodelykt og kompass! Postplassering er markert i terrenget med refleks. Vi holder på i en time. Økta er åpen for alle, så bare å møte opp!

•Torsdag inviterer Madli Hjermann og Miriam Sveen til sjette løp i Nattsprintkøppen fra Gard skole. Du kan velge å løpe ei, to, tre eller fire sprintløyper. Her blir det høy fart og mye retningsendring. Første start kl 18. I sammendraget i Nattsprintkøppen har Filip Sveen tatt en solid ledelse i H-16, mens Miriam Sveen har et lite forsprang på Selma Steinsvåg i D-16. I D17 har Solfrid H. Thuestad sikret ledelsen foran Ingrid Eggen, mens veteranen Sigleif Steinsvåg har førersetet i H17, med junioren Sigurd Paulsen Vie like bak. Påmelding i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12451

•Husk å melde deg på til klubbturen til Danmark i løpet av uka. Påmeldingsfristen er på fredag. Vi begynner å bli en god gjeng, og vi håper vi får gleden av dele opplevelsen med deg også! En knallkjekk tur med tid til både trening, løp, bading og sosialt samvær. Påmelding i Eventor: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3380

•Viktige aktiviteter fremover: ROOTS-samling Ganddal 8.-9.februar: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12514

•Info om alt som skjer i Haugesund IL Orientering: haugesundil.no/orientering