Treninger uke 4

Publisert: søndag 19. januar 2020

Treninger uke 4

Haugesund IL Orienterings treninger uke 4:

•Tirsdag fra/i DeepOcean Arena kl 18. Rekruttene (2.- 5.kl) trener inne hele økta, mens ungdom/voksne starter med løpetur ute.

•Onsdag er det o-teknisk trening fra Kattanakk (vannverkshytta i starten av Anleggsvegen). Kl 18. Bjørn Egil Vikse har forberedt ei knallbra økt for oss. Stikkord: nøyaktig kompasskurs + korridor. Husk hodelykt og kompass! Postplassering er markert i terrenget med refleks. Vi holder på i en time. Økta er åpen for alle, så bare å møte opp!

•Torsdag løper vi intervall fra DeepOcean Arena kl 18. Hjermann/Sveen ordner kveldsmat til oss etter økta. Håper å se deg på enten treningen, kveldsmaten eller begge delene.

•Husk å melde deg på til klubbturen til Danmark i løpet av uka. Vi begynner å bli en god gjeng, og vi håper vi får gleden av dele opplevelsen med deg også! En knallkjekk tur med tid til både trening, løp, bading og sosialt samvær. Påmelding i Eventor: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3380

•Viktige aktiviteter fremover: ROOTS-samling Ganddal 8.-9.februar: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12514

•Info om alt som skjer i Haugesund IL Orientering: haugesundil.no/orientering