To sølv og en bronse i KM!

Publisert: søndag 2. juni 2019

Hele 31 løpere fra Haugesund IL Orientering stilte til start på lørdagens KM Mellom på Ryvarden. Sveio O-Lag hadde ordnet en flott ramme rundt løpet, med spektakulær samlingsplass, gode løyper og et fantastisk vær.
I KM-klassene ble det sølv til Miriam Sveen (D13-14) og Selma Steinsvåg (D15-16), mens Aleksander Jørgensen løp inn til bronse i H15-16.
Andre resultater å merke seg:
1.plass til Åsmund Paulsen Vie (H15-16B) og Madli Hjermann (B-Åpen).
2.plass ble det til Emil Olsen Rachor (H11-12) og Magnar Sætre (H60), mens Hanna Eline Engløkk (D11-12) og Sigved Gramstad (H70) sikret seg tredjeplass i sine klasser.

Søndag arrangerte Vindafjord Orientering løp i Rogalandsrankingen fra Fjellstøl. Hele 29 løpere fra Haugesund IL Orientering stilte til start i Einar Martinsens utmerkede løyper i det flotte fjellterrenget.

I ungdomsklassene leverte Aleksander Jørgensen et strålende løp i H15-16, og sikret seier. Eivind Engløkk fulgte opp med tredjeplass i samme klasse. I D15-16 løp Selma Steinsvåg inn til andreplass. Miriam Sveen (D13-14) løp også inn til andreplass, tett fulgt av Linea Skuseth på fjerde. I H11-12 ble Sebastian Jørgensen nummer 2 og Emil Olsen Rachor nummer 3.

Madli Hjermann (D17AK) og Lars Wikstrøm (H13-16N) sikret seieren i sine klasser, mens de rutinerte løperne Solfrid Helgeland Thuestad, Randi Engløkk, Ivar Kvale, Knut Steffen Kvala og Ingvild Paulsen Vie alle løp inn til andreplass. Sigved Gramstad og Ingrid Eggen sikret tredjeplasser i sine klasser.