NordJysk 2-dagers 2019

Publisert: mandag 18. mars 2019

NordJysk 2-dagers 2019

Så var vi hjemme igjen etter nok en sesongstart i Danmark. Nok et år med mange gode opplevelser og minner. Ny reisemåte og nytt feriesenter. Fin mix av rutinerte og mindre erfarne løpere. Kjekke løp og løyper. Mange som utfordret seg selv! Mye mestring! Gode samtaler og fine stunder. Klubbturen til Danmark er super! 

Hver tur til Nordjysk 2-dagers preges av spesielle værforhold. Årets tur var intet unntak. Et regntungt Danmark bød på terreng med ekstremt mye overvann. I tillegg førte kraftig vind til forsinka ferjeavgang, og en spennende ferjetur hjem til Norge. 

Resultatmessig har mange av våre løpere markert seg positivt. Sigurd Paulsen Vie imponerte på langdistansen med en sterk 6.plass i H-20E. 2.plasser til Knut Steffen Kvala (H40A), Vegard Engesli (H35B) og Madli Hjermann (D35B). Vegard Wiig Nystad løp inn til 3.plass i H16B, og Sigleif Steinsvåg i H40A. 

På mellomdistansen ble det nok en 2.plass til Knut Steffen Kvala. 4 løpere havnet på 3.plass i sine klasser: Even Engesli (H-12B), Vegard Engesli (H35B), Janne Hetland (D21C) og Madli Hjermann (D35B). 

Takk for turen til alle som var med!

Neste klubbtur: Pinseløpene på Kongsberg