KM-gull til Aleksander!

Publisert: søndag 31. mars 2019

KM-gull til Aleksander!

Haugesund IL Orienterings Aleksander Jørgensen har hatt en særdeles imponerende helg i sørfylket. Fredag kveld arrangerte Ganddal et flott KM-natt på Stutafjell-kartet. Aleksander løp, i hard konkurranse med 16 løpere, inn til KM-gull i H15-16. Lørdag sikret Aleksander seier i prologen, og en 6.plass totalt i jaktstarten i Stavanger OKs arrangement Sprintliga 2019, før han på søndag like godt tok seieren i knockout-sprinten i samme arrangementet!

Sigurd Paulsen Vie løp inn til 7.plass i H17 i KM-natt, 4.plass i jaktstarten på lørdag, før han sikret seier i H17-20 i knockout-sprinten i Stavanger. Knockout-sprint står forøvrig på NM-programmet for første gang under Haugesund IL Orienterings arrangement Sprint-NM 2020. Lovende takter i forkant av Sprint-NM i så måte av både Aleksander og Sigurd!

Søndag gikk også det tradisjonsrike Kristtornløpet på Stord av stabelen. Knut Steffen Kvala imponerte, og løp inn til seier i H40.