Bok om orienteringshytta

Publisert: fredag 14. desember 2018

Bok om orienteringshytta

Vi har nå gleden av å presentere boka om O-hytta i Djupadalen. Boka gir en presentasjon  av orienteringslivet i dette området og også  andre aktiviteter med utgangspunkt fra hytta.  Boka starter med omtale av Rasmus W. Andersen, hans liv, og vaktmesterboligen som stod der O-hytta er i dag. Han var en meget god støttespiller for o-løperne. Det er en omfattende omtale av prosessen som gjaldt riving av vaktmesterboligen og deretter kampen for bygging av ny O-hytte. Det er tatt med mange  bilder fra små og store begivenheter rundt o-hytta.

Redaksjonen har bestått av Sigved Gramstad, Einar Sæbø, Torunnn Våg og Eivind Nordskog.

Boka presenteres på årets grøtfest, 16. desember i Storsalen, Deep Ocean Arena. Etter grøtfesten blir det salg av boka, til kr. 200,- for medlemmer (kr. 250,- for ikke medlemmer).