Djupadalten – oppsummert.

Publisert: lørdag 20. oktober 2018

Djupadalten – oppsummert.

Så har vi nok en gang lagt Djupadalten bak oss – og det ble en flott opplevelse, både for deltakere, publikum og oss arrangører.

Djupadalten er et stort og viktig arrangement for Haugesund IL, og er et skikkelig dugnadsløft, hvor Friidrett og Orientering samarbeider om å få ting til å gli best mulig. Alltid spennende når påmeldingen åpner og se om folk er klar til å ta utfordringen også dette året.
For oss som er glad i statistikk, er det også spennende å se om vi klarer å få med flere deltakere enn året før, og i 2018 svingte pilen oppover!!
Selv om vi i år hadde jubileum og markerte den 40. utgaven av Djupadalten, så er vi på ingen måte blaserte. Vi synes det er flott at folk trener og holder seg i form, og stor stas at mosjonsløpet Djupadalten fortsatt har høy status blant løpsglade haugalendinger – og selvsagt også for de som kommer fra andre deler av landet.

Vi har merket en gledelig større interesse for løping de siste årene, og tilslutt fikk vi 1385 påmeldte dette året. Vi må helt tilbake til midt på 90-tallet for å finne tilsvarende tall, og ekstra gledelig er det at samtlige kom seg gjennom løypene uten andre skader enn noen skrubbsår. Det tyder på at mange holder formen godt ved like. Dere er alle hjertelig velkommen tilbake neste år!

Dette året hadde vi også levende bilder fra «dalten» og et over tre timers opptak fra lørdagens løp kan du se her. Opptaket vil være tilgjengelig på sidene våre ett års tid, og kan være en fin motivasjonsfaktor til neste års løp.

Resultater fra både Skeisdalten og Minidalten finner dere på EQ Timing sine sider.

Det ble gjort en loddtrekning blant de som gjennomførte årets løp, og disse heldige vinnere ble trukket ut. Noen av de heldige fikk vi tak i før arrangementet var over, og de har fått sine premier. De som finner sitt navn på listen kan kontakte daglig leder (52 22 34 02) eller stikke innom kontoret i 2. etasje i DeepOcean Arena for å avhente premien.

I anledning 40-års jubileet hadde vår gode arrangementssponsor Radisson Blu klekket ut flere flotte premier, bl.a. blant årets 40-års jubilanter. De som løp og som har eller kommer til å runde 40 år i 2018 blir påspanderte en bursdagsfeiring for 10 personer. Den heldige vinneren av denne flotte premien ble: startnr. 1504: Lars Anton Eidesvik. Han kan invitere med seg 10 venner til en feiende bursdagsfeiring på Radisson Blu Hotell.    Gratulerer!!
Radisson Blu stiller også opp med gratis søndagsmiddag for to  personer, og to heldige vinner ble trukket ut.
Endelig ønsker også Radisson Blu å gjøre stas på de syv som har gjennomført samtlige Djupadalter. Vi samler disse til en hyggelig kveld og Radisson Blu v/Knut Henderson spanderer.

Tilslutt vil takke alle som har bidratt på ulike måter med rigging, rydding, baking, salg, vakthold, og ikke minst komiteen som har lagt ned et formidabelt arbeid med gjennomføringen av årets Djupadalt.

En stor takk retter vi også til arrangementssponsor Radisson Blu Haugesund for fine premier og flott støtte, samt NCL og Nils Sørhaug AS som har bidratt med god støtte. Tusen, tusen takk!!

ARRANGEMENTSSPONSORER:

 

 

GENERALSPONSOR FOR HAUGESUND IL: