Stolpejakten Kopervik og Haugesund

Publisert: mandag 7. mai 2018

Stolpejakten Kopervik og Haugesund

Velkommen til Stolpejakten i Kopervik og Haugesund 2018

I april startet den første utgaven av Stolpejakten Kopervik og Haugesund, med 80 stolper i Stangelandsmarka, Kopervik og Kyststien og Djupadalen i Haugesund.

Dette er et fysisk lavterskeltilbud der du kan være med å jakte stolper i ditt nærmiljø. Du kan selv velge om du løper, går eller sykler for å finne stolpene. En del av stolpene er også tilpasset rullestolbrukere.

Kart brosjyrer er sendt ut til alle husstander som ikke har Nei takk til reklame på postkassen. Brosjyrene kan også hentes på servicetorget og folkebibliotekene i i Haugesund og Kopervik.

Du kan registrere stolpene på nettsiden https://stolpejakten.no/ fra 21. april og bli med i trekningen av flotte premier. Du kan også registrere stolpene via appen Stolpejakten på mobilen eller manuelt (se egen beskrivelse). På stolpejakten.no kan du også se hvilke andre områder i landet som tilbyr Stolpejakt denne sesongen.

Haugesund IL Orientering, som er tilrettelegger og arrangør, ønsker deg god tur i flotte omgivelser. Samarbeidspartnere er Haugaland Kraft, Haugesund kommune og Karmøy kommune