KM i Egersund

Publisert: tirsdag 15. mai 2018

En spent gjeng fra Haugesund IL Orientering satte lørdag kursen mot Hellvik utenfor Egersund, for å løpe KM sprint og KM sprintstafett. 24 deltakere, en fin blanding av erfarne og litt mindre erfarne løpere, fikk se Hellvik fra sin fineste side: Strålende solskinn og perfekt løpstemperatur. I løypene ble løperne våre møtt av små og store utfordringer i gatene og terrenget rundt Hellvik skole. Høy fart og vanskelige veivalg preget alle løypene.

På sprinten sto Miriam Sveen (D11-12) og Aleksander Jørgensen (H15-16) for de beste prestasjonene med 1.plass i sine klasser. Ellers imponerte Sigurd Paulsen Vie med fjerdeplass i H17, kun 8 sekunder fra bronsen. Selma Steinsvåg og Hanna Lindtner innkasserte hhv 5. og 6.plass i D13-14, mens Eivind Engløkk løp inn til femteplass i H15-16.

På stafetten stilte vi med hele fire lag i seniorklassen. For førstelaget leverte Aleksander Jørgensen en strålende etappe, og sendte Ingvild Paulsen Vie ut med ledergruppa på andre etappe. Hun gjorde også et godt løp og sendte Sigurd Paulsen Vie ut som tredje løper, en plassering han sikret med et solid løp. Dermed ble det KM-bronse for det unge laget! I DH11-14 stilte vi med ett lag. Emil Engesli og Miriam Sveen la ut på førsteetappe, før Selma Steinsvåg og Sara Hetland overtok på andre og tredje etappe. Godt gjennomført stafett av alle løperne!