WOD – World Orienteering Day

Publisert: tirsdag 22. mai 2018

WOD – World Orienteering Day

23.mai er verdens orienteringsdag. Den neste uka blir dette markert med ulike arrangement rundt om i hele verden. Vi i Haugesund IL Orientering satser i den forbindelse på to arrangement i år. 

På Norheim skole kommer alle de 300 elevene til å arbeide med orientering denne uka. Hvert klassetrinn har eget tilpasset opplegg. Vi ønsker at dette skal bli en årlig markering, slik at elevene i løpet av sine år ved skolen blir kjent med bl a foto-orientering, karttegn-stafett, innendørs orientering, magic square, belgisk-o, labyrint-orientering og tradisjonell orientering, i tillegg til leker som skal gi økt kunnskap om karttegn, å orientere kartet og skogtilvenning. 

Tirsdag 29.mai blir det tradisjonelt o-løp på Lindøy. Løyper i alle vanskegrader. Start mellom klokka 18 og 19. Dette er en del av Nærløps-karusellen, men også åpent for alle som ønsker å prøve seg med kart og kompass i trygge omgivelser. Det blir anledning til å få hjelp og gode råd fra erfarne o-løpere fra Haugesund IL Orientering. Vel møtt!