HIL Orientering – nattsprint-karusell

Publisert: søndag 29. oktober 2017

Vintertiden er her og vi setter i gang med nattsprint-karusellen allerede torsdag 2.11 på Brakahaug, og deretter annenhver torsdag kl. 18.00 gjennom høsten og vinteren. Oppdatert terminliste med oversikt over sted og løypelegger(e) finnes her:Terminliste nov. 17 – feb. 18 – v.291017. Løpene legges også ut i Eventor. Følg også med på Facebook og nettside for ev. justering av fremmøtested.

Natt-sprint-karusellen arrangeres med 8 løp annenhver torsdag i nov – feb. Hver gang legges det 4 løyper med vinnertider på 6-10 min. Løperne velger selv hvor mange løyper de vil løpe hver gang og hvor lange pauser de vil ha mellom hver løype. Siste frist for å løpe ut er kl 19:15. Det beregnes rankingpoeng i hver løype, og dagens rankingpoeng for den enkelte løper er gjennomsnittet av poengsum oppnådd i hver løype. Det betyr at de som løper kun én løype konkurrerer med de som løper flere. Rankingpoengene i hver løype beregnes som i kretsrankingen.

Det er egen nybegynnerløype.

Noen av løypene vil gå på vei/park o.l., mens noen av løypene vil gå i terreng. Det kan være lurt å ha med både joggesko og o-sko.

Husk en god hodelykt!