6 gull, 1 sølv og 1 bronse til HIL i Vestlandsmesterskapet

Publisert: onsdag 6. september 2017

6 gull, 1 sølv og 1 bronse til HIL i Vestlandsmesterskapet

HIL arrangerte Vestlandsmesterskap i orientering i flott høstvær 2-3. september. Løpet gikk i vårt nærterreng på et utsnitt av kartet Byheiene, med løpere fra 23 klubber i Hordaland og Rogaland og til sammen 260 startende. HIL-løperne sikret seg til sammen 8 medaljer i løpet av de to dagene. Vestlandsmestere i langdistanse individuelt ble Aleksander Jørgensen i H13-14, Sigurd Paulsen Vie i H15-16, Kristina Voll i D17-18, Jostein Baustad i H19-20 og Arne Stakkestad i H70. I tillegg fikk Sigleif Steinsvåg sølv og Knut Steffen Kvala bronse i H40. Klubben stilte med til sammen 26 deltagere i den tøffe langdistansen, der de lengste løypene gikk opp mot 10 km.

Helge Jørgensen var løypelegger på lørdagens langdistanse og Ivar Kvale var løypelegger på søndagens stafett.

Kristina Voll ble vestlandsmester i D17-18

Det ble også gull på søndagens stafett – til laget i H13-16, med Tore Ruset Alne, Aleksander Jørgensen og Sigurd Paulsen Vie på laget.

Gullgutter. Aleksander Jørgensen, Sigurd Paulsen Vie og Tore Ruset Alne var beste lag av sju i H13-16

 

Premieutdeling i klassen D11-12

 

Fra starten i H13-16 og Mix