Kronerulling for ny o-hytte

Publisert: mandag 19. juni 2017

Kronerulling for ny o-hytte

HIL Orientering planlegger en ny o-hytte i Djupadalen i Haugesund. Den nye hytta blir liggende på samme sted som den nåværende, og blir et viktig bidrag både til orienteringssporten, tur- og friluftsliv i byheiene.

Det er nå opprettet en egen side der alle som ønsker å bidra til den nye o-hytta får mulighet til det: Gå inn på http://ohytta.no/

Her kan en betale med VIPPS eller faktura.

HIL Orientering ønsker at den nye o-hytta skal komme alle brukere av Djupadalen til gode. Uteområdet gjøres større, mer innbydende og tilgjengelig. Om du er turgåer, jogger eller o-løper skal du vite at dette er litt ditt. Det blir laget avtale med Haugesund kommune som sikrer at o-hytta kan leies av alle lag som ønsker å bruke stedet som møteplass eller til arrangementer.