Samling med kretslaget i Spania

Publisert: søndag 5. mars 2017

Samling med kretslaget i Spania

I hele vinterferien har Rogaland orienteringkretslag vært på treningsleir i Spania. Til sammen 9 treningsdager og 16 økter på kart har gitt mye god o-teknisk trening og inspirasjon for de fem deltagerne fra HIL Orientering. Her er et lit ereisebrev:
«Vi har kjørt o-intervall, langtur, korridor og postplukk. Mandagen prøvde vi oss på N-course på kartet Guadamar Norte, hvor verdensmester Thierry Gueorgiou har bestetid på 15:46m – på natt!  Beste tid hos kretslagsløperne var trener Oddvar Taksdal med tiden 25:40. Terrenget har vært krevende – negative kurver, lange strekk på kompasskurs og tunge sanddyner har gitt utfordringer. De fleste har hatt litt bomming, men etterhvert mestret vi det spanske terrenget ganske bra. Resultater fra testløp på torsdagen kan sees her: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/es/default.asp?page=classes&databaseId=47175&ct=true. Vi reiser hjem med sand i skoene og veldig inspirerte til årets sesong og nye løp allerede neste helg».

Her er noen av kartene.