Nord-Jysk 2 dagers 2017

Publisert: lørdag 18. mars 2017

Nord-Jysk 2 dagers 2017

Årets Danmarkstur ble en fin start på årets o-sesong for de 33 deltagerne fra HIL. Det var en god blanding av erfarne og nye Danmarks-farere som deltok på løpene i Blokhus. Løypene var innom både skog og åpne sanddyner og var både o-teknisk og fysisk krevende, særlig for løperne i A-klassene.

Aleksander Jørgensen imponerte med 3. plass både på lørdagens mellomdistanse og søndagens langdistanse i klassen H-14A, Ruben Kobbeltvedt og Randi Engløkk tok begge 2. plasser i henholdsvis  H-20AK og D45AK, og Sigleif Steinsvåg tok 4. plass i klassen H 40A. Det var ellers mange fine resultater i klassene D/H-10B, D/H-12B og D/H-14B. HIL stilte med til sammen 13 løpere i disse klassene! Link til resultater: http://www.nordjysk2dages.dk/2017/res/lordag/35.HTM

Det ble også god tid til bading, både i sjø og basseng!

Her er noen bilder fra turen. Fotograf: Jan Ove Nysted,