Jubileumsfest og utmerkelser

Publisert: onsdag 23. november 2016

Jubileumsfest og utmerkelser

6. mai 2016 var det 110 år siden Haugesund Idrettslag ble stiftet, og lørdag markerte laget jubileet med en flott fest i storsalen i DeepOcean Arena. 80 festkledde tillitsvalgte, frivillige og medlemmer satte hverandre stevne, og ryktet forteller om et hyggelig lag og en svært vellykket markering.

Gjennom et året legges det ned utallige timer i frivillig arbeid i et idrettslag, og mange bruker store deler av sin fritid på stevner og arrangement til beste for laget. Uten denne store frivillige innsatsen fra hver enkelt, ville det vært helt umulig å drive et lag med så høyt aktivitetsnivå. I det daglige er det lett å ta denne frivillige innsatsen for gitt, men dere skal vite at laget setter stor pris på den innsatsen dere legger ned. Som en liten påskjønnelse og for å takke for innsatsen, hører det med til HIL stolte historie – med jevne mellomrom – å tildele lagets utmerkelser.
Hederstegnkomiteen i Haugesund IL har lagt ned et grundig arbeid i forkant av jubileumsfesten, og funnet verdige kandidater til lagets utmerkelser i ulik valør.

Under jubileumsfesten på lørdag ble det delt ut både æresmedlemskap og lagets gull- og sølvmedaljer. Utmerkelsene gis enten for idrettslig innsats på friidrettsbanen eller for frivillig arbeid for laget, men felles for alle er at det ligger mange timers arbeid bak – til beste for Haugesund Idrettslag.

Æresmedlem:
arne-simonsen-aeresmedlemHer ser vi vårt nye æresmedlem Arne M. Simonsen med diplom og medalje etter tildelingen på lørdag. Vi gratulerer med tildelingen Arne og takker for de mange timene og årene du har brukt til lagets beste. Du er en svært viktig bidragsyter til klubbens posisjon i friidretts Norge – både sportslig og på arrangement siden. Tusen takk!                                                    Foto: Dag Eliassen

Gullmedalje:

gullmedalje

Stolte mottakere av lagets gullmedalje, fra venstre: Einar Vestvik, Jon Udal, Erling M. Eide, Dag Eliassen, Karsten M. Digernes, Bjarne Håvik, Urige A. Buta, Inge Lemvik og Sigbjørn Nesheim.
Foto: Morten Velde

Sølvmedalje:

solvmedalje

Lagets sølvmedalje ble tildelt f.v.: Eirik Apeland, Åge Pettersen, Egil Ivar Vestvik, Gro Elin L. Sande, Randi Bergh, Jan S. Steffensen, Wigard Nilsen, Borghild H. Hansen, Kåre Osmundsen og Morten K. Velde.                                                                                       Foto: Dag Eliassen

Foruten de som var tilstede på festen, ble følgende tildelt lagets sølvmedalje: Torbjørn Fjeldheim, Kjetil Ramstad, Arne Innbjo, Håkon Holm, Lars Vestvik, Gro Verpe, Peder Svein Grønås og Arvid Kobbeltvedt.  Disse vil få utdelt sin velfortjente medalje ved en senere anledning.

En stor takk til festkomiteen for det arbeidet som ble gjort med å lage den flotte og stilfulle festen.