Jubileumsfest – HIL 110 år.

Publisert: søndag 9. oktober 2016

Jubileumsfest – HIL 110 år.

Fredag 6. mai 2016 var det 110 år siden Haugesund IL ble stiftet. Aldermannslauget trommet sammen til en flott markering av jubileet på sitt møte i mai, og det ble en hyggelig og uformell samling med innbudte gjester.
Styret har tenkt at det også skal være en mer formell markering av 110-års jubileet, og derfor ber vi alle HIL-medlemmer om å sette av lørdag 19. november til jubileumsfest i storsalen i DeepOcean Arena.

På en slik fest er det naturlig å se seg tilbake og mimre litt over de siste årene og det som har skjedd i idrettslaget siden forrige jubileum. Mye har skjedd siden 2006 og flere store hendelser og arrangement ligger bak oss.
Uten de mange gode medhjelpere, som trofast stiller opp og gir av sin fritid, er det umulig å ta på seg disse arrangementene og drive en frivillig forening som idrettslaget er. Hva er vel da mer naturlig enn å bruke litt tid på å takke for vel utført arbeid og dele ut litt heder og ære?
Vi lar tidsskjema ligge denne kvelden, men røper at Hederstegnkomiteen i klubben er i full sving og forbereder sitt «innslag» til festen. Dessuten blir det, som alltid, god mat og koselig prat i godt lag.
Vi har også planer om en jubileumskake og kaffe avec litt senere på kvelden. Kort sagt en markering av 110-års dagen i tradisjonell HIL-ånd sammen med gode idrettsvenner.

Vi ønsker å se så mange som mulig denne kvelden, og påmelding til jubileumsfesten gjør dere ved å fylle ut skjema nedenfor. Hjertelig velkommen!!