Snart er Høstjakta i gang!

Publisert: onsdag 28. september 2016

Snart er Høstjakta i gang!

 

Som vanlig blir det Høstjakt hver søndag i oktober.

For de uinnvidde: Høstjakta er en løpsserie med lang tradisjon i klubben. Det er laget et avansert system, hvor det gis poeng etter plassering, og hvor den som til slutt har lavest poengsum går av med seieren og kan kalle seg årets jeger. Poengsystemet er utformet slik at det vil lønne seg å stille opp på alle løp.

Alle deltakere i Høstjakta løper samme løype med stipulert vinnertid på. ca. 30 min. Vanskelighetsgrad skal være B-nivå eller enkelt A-nivå. I tillegg tilbys det det en nybegynnerløype.

I første løp er det fri starttid mellom kl. 12 og 12.30, dette løpet er lagt ut i Eventor for påmelding. Deltakernes starttid i de påfølgende løpene avhenger av resultatene i de tidligere løpene, men vil alltid være mellom kl. 12 og 12.30. Startlister publiseres på nett i forkant av løpene.

Mer om systemet og reglene for Høstjakta finnes her: http://haugesundil.no/orientering/terminliste/

Løpene går slik:

2.10: Fri start mellom kl. 12 og 12.30 – COOP-kartet – fremmøte Brakahaug skole – påmelding i Eventor eller ved fremmøte.

9.10: Omvendt jaktstart fra kl. 12.00 – Byheiene – fremmøte Stemmen.

16.10: Omvendt jaktstart fra kl. 12.00 – Haraldsvang – fremmøtested annonseres senere.

23.10: Omvendt jaktstart fra kl. 12.00 – Moksheimskogen – fremmøtested annonseres senere.

30.10: Omvendt jaktstart fra kl. 12.00 – Eivindsåsen – arrangeres i forbindelse med klubbtur til Olali-hytta – start fra Oppheim, parkeringsplassen i enden av Olali-veien.

God jakt!