Vikebygdstafetten tirsdag 21. juni

Publisert: mandag 20. juni 2016

Vikebygdstafetten tirsdag 21. juni

De som skal være med på Vikebygdstafetten:
Felles avreise fra DOA kl. 17.15, eller direkte oppmøte i Trovåg seinest kl. 18.00
Veibeskrivelse: http://kart.gulesider.no/?q=trov%C3%A5g

NB! Påmelding og lagoppsett ordnes ved oppmøte

Alle tar med egen grillmat.

Invitasjon

Fra invitasjonen:

«Velkommen til uhøgtidleg og artig stafett i Vikebygd, dette året ved badeplassen og nausta på Trovågsfeltet, 5 km nord frå Isvikkrysset. Me samlast nede ved sjøen til ei uhøgtidleg , men – for all del – ordentleg stafett.

Sjølve stafetten startar 18.30, og det er etappar for både dei som vil springe mykje og for nybyrjarar. Stafettreglar: Laget kan bestå av to, tre eller fire deltakarar. 2. og 4. etappe kan berre løpast av nybyrjar (inkludert vaksne nybyrjarar) eller 13-14 årsløpar. Alle kan ta to etappar (+ 5. etappe), men ingen kan ta to etappar etter kvarandre (med unnatak av 5. etappe). 1.etappe: 2,3 kilometer A/B-nivå 2. etappe: 1,0 kilometer C/N 3. etappe: 2,5 kilometer A/B-nivå 4. etappe: 1,0 kilometer C/N 5. etappe 1 kilometer Kanoorientering ( 2 personar, den eine må ha løpt 2. eller 4. etappe) (NB: Avheng av været)»

 

I tillegg til stafettløypene finn du her badeplass og stor grasplen. Grill har me klar dersom været tilseier det.