HIL Orientering – sesongstart i Danmark

Publisert: søndag 13. mars 2016

HIL Orientering – sesongstart i Danmark

HIL Orientering har hatt tre flotte dager med o-løp og treningsleir i Danmark. Hele 58 barn,ungdommer og voksne deltok på den tradisjonelle klubbturen, der deltagelse i løpet Nord Jysk-2dagers var et høydepunkt. Det var mange gode resultater, – særlig på lørdagens langdistanse. Kristoffer Kvale ble nr. 2 i klassen H20A, Jostein Baustad nr. 2 i H20B, og Ivar Kvale nr. 2 i H55AK.
Blant de yngste løperne var det også mange flotte resultater, der Mari Fjeldheim kom på en 5.plass i klassen D-12B og Victor Ringdal på 6. plassi H-12B. På søndagens mellomdistanse ble Thea Hovda Olsen nr. 4 og Emilie Bjønnes nr. 5 i klassen D-12B. Caspar Røthing ble nr. 4 i H-14B. Noen av klubbens 12- og 13-åringer løp A-løyper for første gang – det var spennende, men gikk veldig bra for alle sammen! For de eldre ungdommene var det lange og utfordrende A-løyper, og en fin gjennomkjøring før o-sesongen går i gang for alvor. Takk til reiseleder Magnar Sætre for nok en flott tur – den 20 Danmarksturen i regi av HIL Orientering!

 

Alle resultater lørdag: http://www.nordjysk2dages.dk/2016/res/lordag/34.HTM

Alle resultater søndag: http://www.nordjysk2dages.dk/2016/res/sondag/34.HTM