Natt-sprint-karusell i vinterhalvåret

Publisert: mandag 2. november 2015

Natt-sprint-karusell i vinterhalvåret

HIL Orientering arrangerer natt-sprint karusell med totalt 7 løp annenhver torsdag i nov-feb. Det er egen nybegynnerløype hver gang.

Dette er «lav-terskel» nattløp som kan gjennomføres med enkel rimelig hodelykt. Løpene arrangeres stort sett som gate/park-løp. Første løp er førstkommende torsdag med start ved Flotmyr, nordsiden av rutebilstasjonen. For de som er aktive løpere ønsker vi at flest mulig forhåndspåmelder seg i Eventor, ellers er det bare å møte opp. Normalt start fra kl 18:00, første løp kl 18:15 grunnet lysforholdene. 

Beskrivelse av løpet:
Natt-sprint-karusellen arrangeres med 7 løp annenhver torsdag i nov – feb. Hver gang legges det 4 løyper med vinnertider på 6-10 min. Løperne velger selv hvor mange løyper de vil løpe hver gang og hvor lange pauser de vil ha mellom hver løype. Siste frist for å løpe ut er kl 19:15. Det beregnes rankingpoeng i hver løype, og dagens rankingpoeng for den enkelte løper er gjennomsnittet av poengsum oppnådd i hver løype. Det betyr at de som løper kun ei løype konkurrerer med de som løper alle. Rankingpoengene i hver løype beregnes som i kretsrankingen.