Fin avslutning av årets o-sesong

Publisert: onsdag 28. oktober 2015

Fin avslutning av årets o-sesong

Årets o-sesong ble avsluttet med nattorientering for nesten 30 barn i alderen 5-12 år i Djupadalen. Belønninga var utsikt over «Haugesund-by-night» fra Kvernahaugen og boller og varm kakao ved målgang. Takk til alle barn, ungdommer, trenere og foreldre for årets sesong! Vi går nå vinteren i møte med innetreningerener for de yngste og løping ute for ungdom/voksne.

Annenhver torsdag hele vinteren gjennom arrangeres også en nattsprint-karusell – her kan både barn, ungdom og voksne delta. Følg med på kalenderen på hjemmesiden for oppmøtetid – ig sted.

Rekrutteringen til o-sporten og klubben er god, og med øeknde antall barn og unge, har vi behov for flere trenere! Har du lyst å engasjere deg som trener for ivrige barn og unge i klubben – er du velkommen til det. Ta kontakt på e-post – grethevie@gmail.com.