Djupadalten 2015 – vel blåst!

Publisert: lørdag 24. oktober 2015

Djupadalten 2015 – vel blåst!

Kvelden kommer sigende, vinden og regnet pisker mot vinduene, men inne i DeepOcean Arena er det en lun og fin atmosfære. Det var det også da den 37. utgaven av Djupadalten ble avviklet tidligere i dag. I hektiske timer før påmeldingsfristen gikk ut strømmet det på med løpere som ville melde seg på, og det betyr at vi også dette året fikk stigning i antall påmeldte.

Da Minidalten startet på Haugesund Friidrettsstadion kl. 14:00 hadde 259 løpere meldt seg på.

Skeisdalten med sine 3,7 km. hadde samlet 213 løpere, og de siste listene viste at den tradisjonelle 9,3 km. lange løypa rundt Bleikmyr og Djupadalen hadde 1108 påmeldte. Dette fører til at summen for antall påmeldte dette året kom opp i totalt 1580 små og store løpere. Dette er en fin stigning fra fjoråret og bekrefter at mosjonsbølgen fremdeles ruller over Haugalandet. Nå skal det i sannhet sies at det nok var noen som trakk seg i siste liten og ikke kvitterte ut sitt startnummer, men likevel; det var en stor bølge løpere som satte seg i bevegelse da startskuddet gikk.

Vinner i Skeisdalten ble Miriam Berg Hovda i dameklassen og John-Atle Rasmussen i herreklassen. Begge representerer arrangørklubben Haugesund IL Friidrett. I Djupadalten fikk vi favorittseier i både dame og herreklassen ved h.h.v. Elise Selvikvåg Molvik og Ørjan Grønnevig som representanter fra Stavanger Friidrettsklubb.

Fullstendige resultatlister fra både Skeisdalten og Djupadalten finner du her.

Ryddemannskapene er nå i full sving og i løpet av kvelden blir det meste av utstyret rigget ned og kjørt bort. En hektisk og travel dag for arrangøren er over, men når belønningen for strevet er fornøyde løpere, og mange godord om arrangementet, så vi sitter vi igjen med en god følelse etter dagen.

Komiteen vil rette en stor takk til alle som hjalp til og fikk arrangementet vel i havn!

En stor takk også til våre samarbeidspartnere som hjelper til både økonomisk og med ulike logistikk-oppgaver.

 

Arrangementssponsorer:

Radisson-Hau logo

 

 

NCL-LinelessLogo_Colour_Shadow

 

Vår generalsponsor:

Logo hgsd_sparebank