Ni medaljer til HIL Orientering i KM lang og mellom i helga

Publisert: søndag 21. juni 2015

Ni medaljer til HIL Orientering i KM lang og mellom i helga

I helga var det KM i orientering i Sauda og Suldal, og Haugesund IL Orientering fikk hele ni KM-medaljer. Lørdagen var det KM langdistanse i fint fjellterreng i Nordstøldalen i Sauda. Søndagen var det mellomdistanse ved Markosvatnet i Suldal. Kristina Voll og Sigurd Paulsen Vie tok gull begge dager, i henholdsvis i klassene D|5-16 og H13-14.

Bilde2
På lørdagens langdistanse tok Johannes Djupesland sølv og Kristoffer Kvale bronse i H17-20. Ingrid Eggen tok sølv i D21 og Sigved Gramstad tok bronse i H70. På søndagens mellomdistanse ble det sølv til Henrik Haga Nesse i H13-14.
Aleksander Jørgensen vant H11-12 på lørdagen, og Caspar Røthing vant samme klasse på søndagen. Flott innsats også av de andre deltagerne i de yngste klassene!
For flere resultater, ser Eventor:
KM lang: http://eventor.orientering.no/Events/Show/5054
KM mellom: http://eventor.orientering.no/Events/Show/5115