Pinsetur til Kongsberg – bindende påmelding i Eventor

Publisert: tirsdag 24. mars 2015

Pinsetur til Kongsberg – bindende påmelding i Eventor

Stor glede da vi fikk så mange forhåndspåmeldte at vi nå kan bestille buss til Kongsberg. Bussen er bestilt, og vi ber nå om bindene påmelding til turen.

GÅ INN I EVENTOR UNDER KLUBBEN OG KLUBBAKTIVITETER OG MELD DERE PÅ. Vi har satt opp tre alternative avreisetidspunkt kl 14, kl 15 og kl 16. Kryss av det som passer.

Klubben dekker leie av Rajehytta, pizzamiddag den ene dagen, samt delvis sponsing av bussturen. Det kjøpes inn felles mat til frokost, kvelds og en grillkveld på hytta. Kostnadene til dette fordeles på den enkelte i etterkant. Billettpriser på bussen er satt til kr. 800 for barn, ungdom og studenter (under 25 år). Voksne betaler kr. 1.400. Turen til Kongsberg er en fin familietur, og vi gir følgende familierabatter:

2 personer 10%, 3 personer 15%, 4 personer 20%, 5 personer 25%, osv.

Til turen må dere ta med løpstøy til tre o-løp, badetøy, fritidstøy inkludert varmt tøy, toalettsaker, mm. Til sengene på hytta tar dere med laken, putetrekk og sovepose.

Dere trenger ikke ta med penger til bussen og felles mat. Det fakturerer vi dere for etter turen.

Meld dere på i Eventor på de individuelle løpene selv når arrangøren har åpnet for påmelding. Stafettlag setter vi opp og melder lagene på.